Profiel Jacqueline van der Vorm

CV

Drs. Jacqueline van der Vorm- van Zoelen FFP RFEA heeft fiscale economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, met als afstudeerrichting estate-planning (nalatenschaps planning). Tijdens haar studie werkte zij bij belastingadvieskantoor Loyens & Volkmaars (nu Loyens & Loef) en als vrijwilliger bij de Belastingwinkel.

Na haar studie volgde zij een intensief traineeship bij F. van Lanschot Bankiers waarna zij hier jaren lang als Private Banker vermogende particulieren en DGA’s adviseerde. Vervolgens heeft zij als fiscaal en juridisch adviseur gewerkt bij een onafhankelijk adviesbureau waar zij zich specialiseerde in de begeleiding van echtscheidingen. Sinds 2005 werkt zij als zelfstandige.

Beroepsverenigingen

Zij is sinds 2004 gecertificeerd financieel planner. Dit houdt in dat zij over kennis op hoogstaand niveau beschikt over alle deelgebieden van de financiële planning en die tevens jaarlijks (verplicht) bijhoudt. U kunt haar op www.vffp.nl vinden als gevestigde in Hoofddorp.

Daarnaast is zij aangesloten bij de Vereniging Onafhankelijk Financieel Planners www.vofp.nl Deze vereniging garandeert een onafhankelijk advies en wordt aanbevolen door de Consumentenbond. Jacqueline is binnen de VOFP actief in de PR-commissie en initiatiefneemster van de VOFP-rubriek op de website van de Consumentenbond.

Zij is als professioneel mediator geregistreerd bij de MFN www.mfnregister.nl met de accreditatie “familie mediator” en aangesloten bij de Vereniging van Financieel Planners en scheidingsbemiddelaars www.vfps.nl, waar zij tot 2012 actief was als bestuurslid.

Tevens is zij ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur www.rfea.nl zowel voor particulieren als ondernemers.

Nevenwerkzaamheden

Jacqueline geeft naast haar advieswerkzaamheden regelmatig voorlichting over geld middels columns, publicaties en cursusavonden.

Zij is freelance docent voor de volgende opleidingsinstituten:

Als assessor neemt zij via Cito de praktijk examens af voor de Federatie Financieel Planners (FFP) van zowel nieuwe als bestaande financieel planners.

Tevens is zij als vrijwilliger gastdocent bij Stichting LEF om jongeren bewust met geld om te leren gaan en via “Wijzer in Geldzaken” geeft zij graag tijdens de Week van het Geld voorlichting op basisscholen.

 

Van der Vorm Financiële Planning is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 51924684. Vanwege haar onafhankelijke werkwijze is zij niet vergunningsplichtig bij de Autoriteit Financiële Markten.

Van der Vorm FP is officiële shirt sponsor van de JO 13-1 van VV UNO in Hoofddorp.