Financiële Planning

Een financieel planner bekijkt het totaalplaatje. Hoe staat uw financiële situatie ervoor, nu en in de toekomst? En wat als u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt of overlijdt? Blijft uw partner dan goed verzorgd achter? En sluiten uw nabestaandenvoorzieningen aan op wat er in uw testament staat?

Als deskundige op scheidingsgebied heeft Jacqueline van der Vorm extra aandacht voor uw samenlevingsvorm. Dus gaat u binnenkort samenwonen of (her)trouwen dan kunt u bij haar terecht voor vragen als:

  • Hoe gaan we onze samenleving vormgeven?
  • Hoe gaan we ons huis financieren?
  • Blijft de ander goed achter bij onverhoopt overlijden?
  • Hoe willen we de zaken regelen als we toch ooit uit elkaar gaan?
  • Wat zijn de consequenties voor mijn eigen bedrijf?

Misschien geen romantische onderwerpen, maar wel verstandig! Vaak komen mensen er bij een scheiding of overlijden pas achter dat de zaken niet zo goed geregeld zijn en dan is het helaas vaak te laat. Door nu goede afspraken te maken kan een hoop ellende in de toekomst voorkomen worden. Ook als u al jaren getrouwd bent kan het geen kwaad om te kijken of de afspraken van jaren geleden nog bij uw huidige situatie passen.

Wij zetten de verschillende mogelijkheden en consequenties voor u op een rijtje zodat u zelf onderbouwde beslissingen voor de toekomst kunt nemen.

Filmpje financiële planning